Description
Vijf heerlijke snelle courgettebroden.
Ingredients
- Courgette
- Bloem
- Suiker
- Eieren
- Olie
- Bakpoeder
- Baksoda
- Zout
- Specerijen (kaneel, nootmuskaat)
- Optioneel: noten, chocoladestukjes
Instructions
- Verwarm de oven voor.
- Vet bakvormen in.
- Rasp de courgette.
- Meng natte ingrediënten.
- Meng droge ingrediënten.
- Voeg natte en droge ingrediënten samen.
- Roer courgette en eventuele toevoegingen erdoor.
- Verdeel het beslag over de bakvormen.
- Bak tot een tandenstoker er schoon uitkomt.
- Laat afkoelen.
Notes
- Gebruik verse courgette voor het beste resultaat.
- Pas de hoeveelheid suiker aan naar smaak.
- Voeg extra smaakmakers toe zoals citroenschil.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 50-60 minuten
- Category: Brood
- Method: Bakken
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 sneetje
- Calories: 200 kcal
- Sugar: 15g
- Sodium: 200mg
- Fat: 10g
- Saturated Fat: 2g
- Unsaturated Fat: 8g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 25g
- Fiber: 2g
- Protein: 3g
- Cholesterol: 30mg
Keywords: snelle courgettebroden, courgette recept, bakken, dessert, ontbijtbrood