Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Close-up van een Toasted Brisket Melt sandwich met overvloedig gesmolten kaas en mals vlees.

Geroosterde Brisket Melts


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 18 min
  • Yield: 2 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een eenvoudige en smakelijke sandwich met geroosterde brisket, kaas en brood.


Ingredients

Scale
  • 200 gram gesneden brisket
  • 4 sneetjes brood
  • 50 gram boter, ongezouten
  • 100 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld cheddar of gruyère)
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 eetlepel mayonaise

Instructions

  1. Verwarm een pan op middelhoog vuur.
  2. Besmeer één kant van elk broodje met boter.
  3. Meng in een kleine kom de mosterd en mayonaise.
  4. Beleg twee sneetjes brood met de mosterd-mayonaise mix, gevolgd door de brisket en de geraspte kaas. Dek af met de andere sneetjes brood, met de boterkant naar buiten.
  5. Leg de sandwiches in de verwarmde pan. Bak ze ongeveer 3-4 minuten per kant, of totdat het brood goudbruin en knapperig is en de kaas gesmolten.
  6. Haal de sandwiches uit de pan, snijd ze doormidden en serveer direct.

Notes

  • Je kunt verschillende soorten kaas gebruiken voor variatie.
  • Voeg eventueel gebakken uien of augurken toe voor extra smaak.
  • Prep Time: 10 min
  • Cook Time: 8 min
  • Category: Lunch
  • Method: Pan-frying
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 sandwich
  • Calories: 550
  • Sugar: 3g
  • Sodium: 800mg
  • Fat: 30g
  • Saturated Fat: 15g
  • Unsaturated Fat: 15g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 40g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 30g
  • Cholesterol: 90mg

Keywords: brisket melt, geroosterde sandwich, kaas sandwich, lunch recept, snelle lunch