Description
Een eenvoudige en smakelijke sandwich met geroosterde brisket, kaas en brood.
Ingredients
Scale
- 200 gram gesneden brisket
- 4 sneetjes brood
- 50 gram boter, ongezouten
- 100 gram geraspte kaas (bijvoorbeeld cheddar of gruyère)
- 1 eetlepel mosterd
- 1 eetlepel mayonaise
Instructions
- Verwarm een pan op middelhoog vuur.
- Besmeer één kant van elk broodje met boter.
- Meng in een kleine kom de mosterd en mayonaise.
- Beleg twee sneetjes brood met de mosterd-mayonaise mix, gevolgd door de brisket en de geraspte kaas. Dek af met de andere sneetjes brood, met de boterkant naar buiten.
- Leg de sandwiches in de verwarmde pan. Bak ze ongeveer 3-4 minuten per kant, of totdat het brood goudbruin en knapperig is en de kaas gesmolten.
- Haal de sandwiches uit de pan, snijd ze doormidden en serveer direct.
Notes
- Je kunt verschillende soorten kaas gebruiken voor variatie.
- Voeg eventueel gebakken uien of augurken toe voor extra smaak.
- Prep Time: 10 min
- Cook Time: 8 min
- Category: Lunch
- Method: Pan-frying
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 sandwich
- Calories: 550
- Sugar: 3g
- Sodium: 800mg
- Fat: 30g
- Saturated Fat: 15g
- Unsaturated Fat: 15g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 40g
- Fiber: 2g
- Protein: 30g
- Cholesterol: 90mg
Keywords: brisket melt, geroosterde sandwich, kaas sandwich, lunch recept, snelle lunch