Description
Een recept voor heerlijke, zoete chocolade
Ingredients
- Chocolade
- Suiker
- Boter
- Eieren
- Bloem
- Vanille extract
Instructions
- Smelt de chocolade en boter.
- Meng de suiker en eieren.
- Voeg de gesmolten chocolade toe aan het eiermengsel.
- Meng de bloem en vanille extract erdoor.
- Bak het deeg tot het gaar is.
- Laat afkoelen en serveer.
Notes
- Gebruik chocolade van goede kwaliteit.
- Pas de hoeveelheid suiker aan naar smaak.
- Bewaar in een luchtdichte verpakking.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Dessert
- Method: Bakken
- Cuisine: Internationaal
Nutrition
- Serving Size: 1 stuk
- Calories: 250 kcal
- Sugar: 20 gram
- Sodium: 50 mg
- Fat: 15 gram
- Saturated Fat: 10 gram
- Unsaturated Fat: 5 gram
- Trans Fat: 0 gram
- Carbohydrates: 30 gram
- Fiber: 2 gram
- Protein: 4 gram
- Cholesterol: 40 mg
Keywords: chocolade, zoet, dessert, bakken, taart