Description
Een sappige en smaakvolle vleesbrood gemaakt met Stove Top vulling voor een extra laag smaak en textuur.
Ingredients
Scale
- 500 gram rundergehakt
- 1 pakje (ongeveer 190 gram) Stove Top Vulling (kip- of rundsmaak)
- 1 ui, fijngehakt
- 2 eieren
- 1/2 kopje melk
- 1/4 kopje ketchup
- 1 theelepel zout
- 1/2 theelepel zwarte peper
Instructions
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Meng in een grote kom het gehakt, de bereide Stove Top vulling, de fijngehakte ui, eieren, melk, ketchup, zout en peper.
- Kneed het mengsel goed door elkaar tot alle ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn.
- Vorm het mengsel tot een broodvorm in een ovenschaal.
- Bak het vleesbrood gedurende 45-60 minuten, of tot het gaar is en de interne temperatuur 71°C bereikt.
- Laat het vleesbrood 10 minuten rusten voordat je het aansnijdt.
Notes
- Je kunt ook andere groenten zoals paprika of selderij toevoegen voor extra smaak en voedingsstoffen.
- Serveer met je favoriete aardappelpuree en groenten.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 60 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Oven
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 350 kcal
- Sugar: 8 gram
- Sodium: 800 mg
- Fat: 20 gram
- Saturated Fat: 8 gram
- Unsaturated Fat: 12 gram
- Trans Fat: 1 gram
- Carbohydrates: 25 gram
- Fiber: 2 gram
- Protein: 25 gram
- Cholesterol: 120 mg
Keywords: vleesbrood, gehaktbrood, stove top stuffing, gevuld vleesbrood, eenvoudig recept