Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Stove Top Stuffing Meatloaf

Stove Top Stuffing Meatloaf: 1 Snel Succes


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 75 minuten
  • Yield: 6 porties 1x
  • Diet: Geen

Description

Een sappige en smaakvolle vleesbrood gemaakt met Stove Top vulling voor een extra laag smaak en textuur.


Ingredients

Scale
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 pakje (ongeveer 190 gram) Stove Top Vulling (kip- of rundsmaak)
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 eieren
  • 1/2 kopje melk
  • 1/4 kopje ketchup
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel zwarte peper

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Meng in een grote kom het gehakt, de bereide Stove Top vulling, de fijngehakte ui, eieren, melk, ketchup, zout en peper.
  3. Kneed het mengsel goed door elkaar tot alle ingrediënten gelijkmatig verdeeld zijn.
  4. Vorm het mengsel tot een broodvorm in een ovenschaal.
  5. Bak het vleesbrood gedurende 45-60 minuten, of tot het gaar is en de interne temperatuur 71°C bereikt.
  6. Laat het vleesbrood 10 minuten rusten voordat je het aansnijdt.

Notes

  • Je kunt ook andere groenten zoals paprika of selderij toevoegen voor extra smaak en voedingsstoffen.
  • Serveer met je favoriete aardappelpuree en groenten.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 60 minuten
  • Category: Hoofdgerecht
  • Method: Oven
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 portie
  • Calories: 350 kcal
  • Sugar: 8 gram
  • Sodium: 800 mg
  • Fat: 20 gram
  • Saturated Fat: 8 gram
  • Unsaturated Fat: 12 gram
  • Trans Fat: 1 gram
  • Carbohydrates: 25 gram
  • Fiber: 2 gram
  • Protein: 25 gram
  • Cholesterol: 120 mg

Keywords: vleesbrood, gehaktbrood, stove top stuffing, gevuld vleesbrood, eenvoudig recept