Description
Makkelijke en heerlijke ontbijtsliders met worst, ei en kaas, perfect voor een snel ontbijt.
Ingredients
Scale
- 12 kleine dinerbroodjes (King’s Hawaiian Dinner Rolls zijn ideaal)
- 12 varkensworstjes, gekookt en verkruimeld
- 12 eieren, roerei
- 12 plakjes Amerikaanse kaas
- 1/2 kopje gesmolten ongezouten boter
- 1 theelepel dijonmosterd
- 1 theelepel worcestersaus
- 1/2 theelepel uienpoeder
- 1/2 theelepel knoflookpoeder
- 1 eetlepel maanzaad
Instructions
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Snijd de broodjes horizontaal doormidden zonder ze volledig te scheiden.
- Leg de onderkanten van de broodjes in een ovenschaal.
- Verdeel de verkruimelde worst over de onderkanten van de broodjes.
- Verdeel het roerei over de worst.
- Leg de plakjes kaas op het ei.
- Plaats de bovenkanten van de broodjes erop.
- Smelt de boter en meng met dijonmosterd, worcestersaus, uienpoeder en knoflookpoeder.
- Giet het botermengsel gelijkmatig over de broodjes.
- Bestrooi met maanzaad.
- Dek de schaal af met aluminiumfolie.
- Bak 15 minuten.
- Verwijder de folie en bak nog 5-10 minuten, of tot de kaas gesmolten is en de broodjes goudbruin zijn.
- Serveer direct.
Notes
- Gebruik voorgekookte worst voor extra gemak.
- Bereid het roerei van tevoren om tijd te besparen.
- Deze sliders zijn ook lekker met spek of ham.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 25 minuten
- Category: Ontbijt
- Method: Bakken
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 slider
- Calories: 350
- Sugar: 5g
- Sodium: 600mg
- Fat: 25g
- Saturated Fat: 10g
- Unsaturated Fat: 10g
- Trans Fat: 0.5g
- Carbohydrates: 20g
- Fiber: 1g
- Protein: 15g
- Cholesterol: 150mg
Keywords: ontbijt, sliders, worst, ei, kaas, makkelijk, snel