Description
Zachte en snelle broodjes met kaas en chocolade.
Ingredients
Scale
- 250g bloem
- 1 theelepel bakpoeder
- 50g suiker
- 1 ei
- 100ml melk
- 50g boter, gesmolten
- 50g geraspte kaas
- 50g chocolade chips
Instructions
- Meng bloem, bakpoeder en suiker in een kom.
- Klop ei en melk in een andere kom.
- Voeg natte ingrediënten toe aan droge ingrediënten.
- Voeg gesmolten boter toe en meng tot een deeg.
- Voeg kaas en chocolade chips toe.
- Verdeel het deeg in kleine broodjes.
- Bak in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 15-20 minuten.
Notes
- Serveer warm.
- Lekker met een glas melk.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Bakken
- Method: Bakken
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 broodje
- Calories: 250 kcal
- Sugar: 15g
- Sodium: 150mg
- Fat: 12g
- Saturated Fat: 7g
- Unsaturated Fat: 5g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 30g
- Fiber: 2g
- Protein: 6g
- Cholesterol: 40mg
Keywords: snelle broodjes, kaas, chocolade, eenvoudig, bakken, ontbijt