Description
Een snel en eenvoudig dessert dat iedereen zal bevallen.
Ingredients
Scale
- 250g mascarpone
- 100g suiker
- 2 eieren
- 1 vanillestokje
Instructions
- Splits de eieren.
- Klop de eidooiers met de suiker en het merg van het vanillestokje tot een romige massa.
- Klop de eiwitten stijf.
- Meng de mascarpone voorzichtig door het eigeel-suikermengsel.
- Spatel de eiwitten er voorzichtig doorheen.
- Verdeel het mengsel over schaaltjes.
- Laat minimaal 2 uur afkoelen in de koelkast.
Notes
- Serveer met vers fruit.
- Garneer met cacaopoeder of chocoladeschaafsel.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dessert
- Method: Niet-gekookt
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 350 kcal
- Sugar: 25g
- Sodium: 50mg
- Fat: 20g
- Saturated Fat: 12g
- Unsaturated Fat: 8g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 30g
- Fiber: 1g
- Protein: 10g
- Cholesterol: 150mg
Keywords: snel, eenvoudig, dessert, zoet, mascarpone, vanille