Description
Hartige pannenkoeken gevuld met gekruid vlees.
Ingredients
Scale
- 250g bloem
- 2 eieren
- 500ml melk
- Snufje zout
- 200g gehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 tl paprikapoeder
- 1 tl komijn
- Zout en peper naar smaak
- Olie om te bakken
Instructions
- Meng bloem, eieren, melk en zout tot een glad beslag.
- Verhit wat olie in een pan en bak de pannenkoeken goudbruin.
- Bak in een andere pan het gehakt rul met ui en knoflook.
- Voeg paprikapoeder, komijn, zout en peper toe aan het gehakt.
- Verhit de pannenkoeken kort met het vleesmengsel.
- Vouw de pannenkoeken dubbel en serveer.
Notes
- Je kunt ook andere kruiden gebruiken, zoals oregano of tijm.
- Voeg geraspte kaas toe aan het vleesmengsel voor extra smaak.
- Serveer met een salade of zure room.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Bakken
- Cuisine: Nederlands
Nutrition
- Serving Size: 1 pannenkoek
- Calories: 450 kcal
- Sugar: 8 g
- Sodium: 600 mg
- Fat: 25 g
- Saturated Fat: 10 g
- Unsaturated Fat: 15 g
- Trans Fat: 0 g
- Carbohydrates: 35 g
- Fiber: 3 g
- Protein: 20 g
- Cholesterol: 120 mg
Keywords: hartige pannenkoeken, vleespannenkoeken, vlees, pannenkoeken, hoofdgerecht, snel, makkelijk