Description
Pannenkoeken met worst
Ingredients
Scale
- 250g bloem
- 2 eieren
- 500ml melk
- 1 snufje zout
- 100g worstjes
Instructions
- Meng de bloem, eieren en melk tot een glad beslag.
- Voeg het zout toe.
- Bak de pannenkoeken in een pan.
- Bak de worstjes gaar.
- Serveer de pannenkoeken met de worstjes.
Notes
- Je kunt de worstjes in plakjes snijden voordat je ze bakt.
- Varieer met verschillende soorten worst.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 15 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Bakken
- Cuisine: Nederlands
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 450 kcal
- Sugar: 10g
- Sodium: 800mg
- Fat: 25g
- Saturated Fat: 10g
- Unsaturated Fat: 15g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 40g
- Fiber: 3g
- Protein: 15g
- Cholesterol: 100mg
Keywords: pannenkoeken, worst, ontbijt, lunch, diner