Description
Een romige en kruidige dip op basis van Rotel en ranch dressing, perfect voor feesten.
Ingredients
Scale
- 1 blik (450g) Rotel tomaten met groene chili, uitgelekt
- 1 pak (225g) roomkaas, verzacht
- 1/2 kopje ranch dressing
- 1/4 kopje geraspte cheddar kaas
Instructions
- Verwarm de roomkaas en ranch dressing in een magnetronbestendige kom op middelhoge sterkte gedurende 2 minuten, of tot het glad is.
- Roer de uitgelekte Rotel en cheddar kaas erdoor.
- Magnetron gedurende nog 1 minuut, of tot de kaas gesmolten is en de dip heet is.
- Roer goed door en serveer warm.
Notes
- Serveer met tortillachips, groenten of brood.
- Kan van tevoren worden gemaakt en voor het serveren worden opgewarmd.
- Prep Time: 5 minuten
- Cook Time: 3 minuten
- Category: Dip
- Method: Magnetron
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 2 eetlepels
- Calories: 70
- Sugar: 1g
- Sodium: 180mg
- Fat: 6g
- Saturated Fat: 3g
- Unsaturated Fat: 3g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 2g
- Fiber: 0g
- Protein: 2g
- Cholesterol: 15mg
Keywords: Rotel, ranch, dip, kaas, Mexicaans, feest