Description
Een frisse, zelfgemaakte salsa, perfect voor elke gelegenheid.
Ingredients
Scale
- 4 tomaten, fijngehakt
- 1 ui, fijngehakt
- 2 jalapeños, zaadjes verwijderd en fijngehakt
- 1/4 kopje verse koriander, gehakt
- 1 eetlepel limoensap
- 1/2 theelepel zout
Instructions
- Combineer alle ingrediënten in een kom.
- Meng goed door elkaar.
- Laat minstens 15 minuten staan om de smaken te laten trekken.
- Serveer koud.
Notes
- Pas de hoeveelheid jalapeño aan naar uw smaak.
- Voor een mildere salsa, verwijder alle zaadjes en membraan uit de jalapeño.
- Kan tot 3 dagen in de koelkast worden bewaard.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Bijgerecht
- Method: Mengen
- Cuisine: Mexicaans
Nutrition
- Serving Size: 1/4 kopje
- Calories: 25
- Sugar: 3g
- Sodium: 250mg
- Fat: 0g
- Saturated Fat: 0g
- Unsaturated Fat: 0g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 6g
- Fiber: 2g
- Protein: 1g
- Cholesterol: 0mg
Keywords: salsa, verse salsa, tomatensalsa, mexicaanse salsa, bijgerecht, dip