Description
Zalige donuts gevuld met romige frambozencheesecake en geglazuurd met een zoete frambozenglazuur.
Ingredients
Scale
- 250g bloem
- 50g suiker
- 1 zakje gist
- 1 ei
- 100ml melk
- 50g boter
- 100g roomkaas
- 50g frambozen
- 50g poedersuiker
- Snufje zout
Instructions
- Meng bloem, suiker, gist en zout.
- Voeg ei, melk en gesmolten boter toe. Kneed tot een soepel deeg.
- Laat het deeg rijzen op een warme plaats.
- Rol het deeg uit en steek er rondjes uit.
- Frituur de donuts goudbruin.
- Meng roomkaas, frambozen en poedersuiker tot een cheesecakevulling.
- Vul de afgekoelde donuts met de vulling.
- Maak een glazuur van poedersuiker en een beetje melk.
- Verglazuur de donuts.
Notes
- Gebruik verse frambozen voor de beste smaak.
- Laat de donuts volledig afkoelen voordat je ze vult.
- Je kunt ook diepvriesframbozen gebruiken.
- Prep Time: 30 minuten
- Cook Time: 15 minuten
- Category: Gebak
- Method: Frituren
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 donut
- Calories: 300 kcal
- Sugar: 20g
- Sodium: 50mg
- Fat: 15g
- Saturated Fat: 8g
- Unsaturated Fat: 7g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 35g
- Fiber: 2g
- Protein: 5g
- Cholesterol: 40mg
Keywords: Raspberry Cheesecake Stuffed Donuts, donuts, cheesecake, framboos, gebak