Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Quick and Easy Reese's Peanut Butter Fluff

Fluffy Reese’s Pindakaas: 10 min Genot


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 40 minuten
  • Yield: 4-6 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een snel en makkelijk dessert met de smaak van Reese’s pindakaas en chocolade.


Ingredients

Scale
  • 1 pakje (ongeveer 12 oz) Reese’s Peanut Butter Cups, bevroren
  • 1 pakje (8 oz) roomkaas, verzacht
  • 1 kopje slagroom
  • 1/2 kopje poedersuiker
  • 1 theelepel vanille-extract

Instructions

  1. Hak de bevroren Reese’s Peanut Butter Cups grof.
  2. Klop in een grote kom de roomkaas, poedersuiker en vanille-extract glad.
  3. Voeg geleidelijk de slagroom toe en klop tot het stevig is.
  4. Spatel de gehakte Reese’s Peanut Butter Cups voorzichtig door het mengsel.
  5. Schep in serveerschalen en laat minstens 30 minuten in de koelkast opstijven.

Notes

  • Serveer direct uit de koelkast.
  • Garneer eventueel met extra gehakte Reese’s Peanut Butter Cups of chocoladesaus.
  • Prep Time: 10 minuten
  • Cook Time: 0 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: Geen kookmethode
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 portie
  • Calories: 350 kcal
  • Sugar: 30 g
  • Sodium: 150 mg
  • Fat: 25 g
  • Saturated Fat: 15 g
  • Unsaturated Fat: 10 g
  • Trans Fat: 0 g
  • Carbohydrates: 35 g
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 5 g
  • Cholesterol: 70 mg

Keywords: Reese's, pindakaas, chocolade, flan, dessert, snel, makkelijk, zoet