Description
Een snel en makkelijk dessert met de smaak van Reese’s pindakaas en chocolade.
Ingredients
Scale
- 1 pakje (ongeveer 12 oz) Reese’s Peanut Butter Cups, bevroren
- 1 pakje (8 oz) roomkaas, verzacht
- 1 kopje slagroom
- 1/2 kopje poedersuiker
- 1 theelepel vanille-extract
Instructions
- Hak de bevroren Reese’s Peanut Butter Cups grof.
- Klop in een grote kom de roomkaas, poedersuiker en vanille-extract glad.
- Voeg geleidelijk de slagroom toe en klop tot het stevig is.
- Spatel de gehakte Reese’s Peanut Butter Cups voorzichtig door het mengsel.
- Schep in serveerschalen en laat minstens 30 minuten in de koelkast opstijven.
Notes
- Serveer direct uit de koelkast.
- Garneer eventueel met extra gehakte Reese’s Peanut Butter Cups of chocoladesaus.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dessert
- Method: Geen kookmethode
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 350 kcal
- Sugar: 30 g
- Sodium: 150 mg
- Fat: 25 g
- Saturated Fat: 15 g
- Unsaturated Fat: 10 g
- Trans Fat: 0 g
- Carbohydrates: 35 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 5 g
- Cholesterol: 70 mg
Keywords: Reese's, pindakaas, chocolade, flan, dessert, snel, makkelijk, zoet