Description
Snelle en gemakkelijke quesadilla met pepperoni, kaas en een vleugje Italiaanse kruiden. Perfect voor een snelle lunch of diner.
Ingredients
Scale
- 2 grote bloemtortilla’s
- 1/2 kopje geraspte mozzarella kaas
- 1/4 kopje geraspte cheddar kaas
- 4 plakjes pepperoni, fijngehakt
- 1/4 theelepel Italiaanse kruiden
- 1 eetlepel olijfolie
Instructions
- Verhit de olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
- Leg een tortilla in de pan.
- Verdeel de mozzarella, cheddar, pepperoni en Italiaanse kruiden over de helft van de tortilla.
- Vouw de andere helft van de tortilla eroverheen.
- Bak de quesadilla 2-3 minuten per kant, tot deze goudbruin en de kaas gesmolten is.
- Herhaal met de tweede tortilla.
- Snijd in punten en serveer.
Notes
- Serveer met je favoriete dipsaus, zoals salsa of zure room.
- Voeg andere toppings toe, zoals uien of paprika.
- Prep Time: 5 minuten
- Cook Time: 10 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Bakken
- Cuisine: Mexicaans-Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 quesadilla
- Calories: 350 kcal
- Sugar: 3 g
- Sodium: 700 mg
- Fat: 18 g
- Saturated Fat: 7 g
- Unsaturated Fat: 11 g
- Trans Fat: 0 g
- Carbohydrates: 30 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 15 g
- Cholesterol: 50 mg
Keywords: Pepperoni, Kaas, Quesadilla, Pizza, Snel, Makkelijk