Description
Peach Pie Bombs met vanillesaus is een eenvoudig en snel dessert. De combinatie van sappige perzik en zoete vanille is heerlijk.
Ingredients
Scale
- 1 pakje koelvers bladerdeeg
- 2 perziken, geschild en in blokjes
- 2 eetlepels suiker
- 1 theelepel kaneel
- 1 ei, geklutst
- 1/2 kopje poedersuiker
- 1 eetlepel melk
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten.
- Meng de perzikblokjes, suiker en kaneel.
- Verdeel het perzikmengsel over de helft van de vierkanten bladerdeeg.
- Dek af met de andere vierkanten bladerdeeg en druk de randen aan.
- Leg de peach pie bombs op een bakplaat en bestrijk met ei.
- Bak 15-20 minuten tot goudbruin.
- Meng voor de saus de poedersuiker met de melk tot een glad geheel.
- Sprenkel de saus over de afgekoelde peach pie bombs.
Notes
- Gebruik rijpe perziken voor de beste smaak.
- Voeg een snufje nootmuskaat toe aan het perzikmengsel voor extra smaak.
- Serveer warm of koud.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Dessert
- Method: Bakken
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 stuk
- Calories: 250 kcal
- Sugar: 15 g
- Sodium: 100 mg
- Fat: 12 g
- Saturated Fat: 6 g
- Unsaturated Fat: 6 g
- Trans Fat: 0 g
- Carbohydrates: 30 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 3 g
- Cholesterol: 20 mg
Keywords: Perziktaart, Perzik, Dessert, Bladerdeeg, Vanillesaus, Snel, Makkelijk