Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Peach Pie Bombs: Snelle, Zalige Bommetjes


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 35 minuten
  • Yield: 8 stuks 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Peach Pie Bombs met vanillesaus is een eenvoudig en snel dessert. De combinatie van sappige perzik en zoete vanille is heerlijk.


Ingredients

Scale
  • 1 pakje koelvers bladerdeeg
  • 2 perziken, geschild en in blokjes
  • 2 eetlepels suiker
  • 1 theelepel kaneel
  • 1 ei, geklutst
  • 1/2 kopje poedersuiker
  • 1 eetlepel melk

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Rol het bladerdeeg uit en snijd het in vierkanten.
  3. Meng de perzikblokjes, suiker en kaneel.
  4. Verdeel het perzikmengsel over de helft van de vierkanten bladerdeeg.
  5. Dek af met de andere vierkanten bladerdeeg en druk de randen aan.
  6. Leg de peach pie bombs op een bakplaat en bestrijk met ei.
  7. Bak 15-20 minuten tot goudbruin.
  8. Meng voor de saus de poedersuiker met de melk tot een glad geheel.
  9. Sprenkel de saus over de afgekoelde peach pie bombs.

Notes

  • Gebruik rijpe perziken voor de beste smaak.
  • Voeg een snufje nootmuskaat toe aan het perzikmengsel voor extra smaak.
  • Serveer warm of koud.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 20 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 stuk
  • Calories: 250 kcal
  • Sugar: 15 g
  • Sodium: 100 mg
  • Fat: 12 g
  • Saturated Fat: 6 g
  • Unsaturated Fat: 6 g
  • Trans Fat: 0 g
  • Carbohydrates: 30 g
  • Fiber: 2 g
  • Protein: 3 g
  • Cholesterol: 20 mg

Keywords: Perziktaart, Perzik, Dessert, Bladerdeeg, Vanillesaus, Snel, Makkelijk