Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Een plak No-Bake Pumpkin Pie Delight met slagroom en kaneel op een donker bord.

No-Bake Pompoentaart Verrukking


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 4 uur 15 min
  • Yield: 8 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een snelle en makkelijke pompoentaart die niet gebakken hoeft te worden.


Ingredients

Scale
  • 1 kant-en-klare taartbodem
  • 1 blik (425g) pompoenpuree
  • 1 blik (300ml) gecondenseerde melk
  • 2 eieren, licht geklopt
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • ½ theelepel gemalen gember
  • ¼ theelepel gemalen kruidnagel
  • ¼ theelepel zout
  • Gepureerde slagroom (optioneel, voor garnering)

Instructions

  1. Meng in een grote kom de pompoenpuree, gecondenseerde melk, geklopte eieren, kaneel, gember, kruidnagel en zout. Klop tot alles goed gemengd is.
  2. Giet het pompoenmengsel in de kant-en-klare taartbodem.
  3. Dek de taart af met plasticfolie.
  4. Laat de taart minimaal 4 uur in de koelkast opstijven, of tot de vulling stevig is.
  5. Garneer met slagroom voor het serveren, indien gewenst.

Notes

  • Zorg ervoor dat de taart volledig is opgesteven voordat u hem aansnijdt.
  • U kunt ook uw eigen kruidenmix maken door kaneel, gember, kruidnagel en nootmuskaat te combineren.
  • Prep Time: 15 min
  • Cook Time: 0 min
  • Category: Dessert
  • Method: No-Bake
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 portie
  • Calories: 300
  • Sugar: 40g
  • Sodium: 150mg
  • Fat: 10g
  • Saturated Fat: 5g
  • Unsaturated Fat: 5g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 50g
  • Fiber: 3g
  • Protein: 5g
  • Cholesterol: 50mg

Keywords: no-bake pompoentaart, makkelijke pompoentaart, snelle pompoentaart, herfst dessert, vegetarische taart