Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
No-Bake Fluffernutter Pie

No-Bake Fluffernutter Pie: 5 Tips


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 4 uur 20 minuten
  • Yield: 8-10 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een makkelijke, romige en heerlijke no-bake taart met pindakaas en marshmallows.


Ingredients

Scale
  • 200g verkruimelde graham crackers
  • 115g gesmolten boter
  • 225g roomkaas, verzacht
  • 170g pindakaas
  • 120ml gesuikerde gecondenseerde melk
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 240ml slagroom, stijf geslagen
  • 200g marshmallow fluff

Instructions

  1. Meng de verkruimelde graham crackers met de gesmolten boter. Druk dit mengsel stevig in de bodem van een taartvorm.
  2. Klop in een aparte kom de roomkaas en pindakaas glad.
  3. Voeg de gesuikerde gecondenseerde melk en vanille-extract toe aan het roomkaas-pindakaasmengsel en mix goed.
  4. Spatel de stijf geslagen slagroom voorzichtig door het pindakaasmengsel tot het net gecombineerd is.
  5. Spreid de helft van het pindakaasmengsel over de taartbodem.
  6. Verdeel de marshmallow fluff over deze laag.
  7. Schep de rest van het pindakaasmengsel bovenop de marshmallow fluff.
  8. Dek de taart af en zet deze minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.

Notes

  • Serveer gekoeld.
  • Garneer eventueel met extra pindakaas swirl of gehakte pinda’s.
  • Prep Time: 20 minuten
  • Cook Time: 0 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: No-Bake
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 stuk
  • Calories: 450 kcal
  • Sugar: 35g
  • Sodium: 200mg
  • Fat: 28g
  • Saturated Fat: 12g
  • Unsaturated Fat: 16g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 45g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 8g
  • Cholesterol: 40mg

Keywords: No-Bake Fluffernutter Pie, pindakaas taart, marshmallow taart, makkelijk dessert, geen bakken