Description
Een makkelijke, romige en heerlijke no-bake taart met pindakaas en marshmallows.
Ingredients
Scale
- 200g verkruimelde graham crackers
- 115g gesmolten boter
- 225g roomkaas, verzacht
- 170g pindakaas
- 120ml gesuikerde gecondenseerde melk
- 1 theelepel vanille-extract
- 240ml slagroom, stijf geslagen
- 200g marshmallow fluff
Instructions
- Meng de verkruimelde graham crackers met de gesmolten boter. Druk dit mengsel stevig in de bodem van een taartvorm.
- Klop in een aparte kom de roomkaas en pindakaas glad.
- Voeg de gesuikerde gecondenseerde melk en vanille-extract toe aan het roomkaas-pindakaasmengsel en mix goed.
- Spatel de stijf geslagen slagroom voorzichtig door het pindakaasmengsel tot het net gecombineerd is.
- Spreid de helft van het pindakaasmengsel over de taartbodem.
- Verdeel de marshmallow fluff over deze laag.
- Schep de rest van het pindakaasmengsel bovenop de marshmallow fluff.
- Dek de taart af en zet deze minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.
Notes
- Serveer gekoeld.
- Garneer eventueel met extra pindakaas swirl of gehakte pinda’s.
- Prep Time: 20 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dessert
- Method: No-Bake
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 stuk
- Calories: 450 kcal
- Sugar: 35g
- Sodium: 200mg
- Fat: 28g
- Saturated Fat: 12g
- Unsaturated Fat: 16g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 45g
- Fiber: 2g
- Protein: 8g
- Cholesterol: 40mg
Keywords: No-Bake Fluffernutter Pie, pindakaas taart, marshmallow taart, makkelijk dessert, geen bakken