Description
Kleine, hartige taartjes gevuld met maïs.
Ingredients
Scale
- 1 pakje bladerdeeg
- 1 blikje maïs, uitgelekt
- 100g geraspte kaas
- 2 eieren
- 100ml slagroom
- Zout
- Peper
Instructions
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Bekleed een muffinvorm met bladerdeeg.
- Meng de maïs, kaas, eieren en slagroom in een kom.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes.
- Bak 20-25 minuten tot goudbruin.
Notes
- Serveer warm.
- Lekker als snack of bijgerecht.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 25 minuten
- Category: Hartige taartjes
- Method: Bakken
- Cuisine: Hollands
Nutrition
- Serving Size: 1 taartje
- Calories: 150 kcal
- Sugar: 3g
- Sodium: 200mg
- Fat: 8g
- Saturated Fat: 4g
- Unsaturated Fat: 4g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 15g
- Fiber: 1g
- Protein: 5g
- Cholesterol: 50mg
Keywords: mini maïs taartjes, hartige snacks, maïs hapjes, bladerdeeg taartjes