Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Mini Corn Pies

Mini Corn Pies: 20 Minute Perfectie


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 40 minuten
  • Yield: 12 stuks 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Kleine, hartige taartjes gevuld met maïs.


Ingredients

Scale
  • 1 pakje bladerdeeg
  • 1 blikje maïs, uitgelekt
  • 100g geraspte kaas
  • 2 eieren
  • 100ml slagroom
  • Zout
  • Peper

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Bekleed een muffinvorm met bladerdeeg.
  3. Meng de maïs, kaas, eieren en slagroom in een kom.
  4. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes.
  6. Bak 20-25 minuten tot goudbruin.

Notes

  • Serveer warm.
  • Lekker als snack of bijgerecht.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 25 minuten
  • Category: Hartige taartjes
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Hollands

Nutrition

  • Serving Size: 1 taartje
  • Calories: 150 kcal
  • Sugar: 3g
  • Sodium: 200mg
  • Fat: 8g
  • Saturated Fat: 4g
  • Unsaturated Fat: 4g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 15g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 5g
  • Cholesterol: 50mg

Keywords: mini maïs taartjes, hartige snacks, maïs hapjes, bladerdeeg taartjes