Description
Een luchtige en romige kersen cheesecake fluff, perfect als snel dessert of tussendoortje.
Ingredients
Scale
- 225 gram roomkaas, zacht
- 120 ml slagroom
- 75 gram poedersuiker
- 1 theelepel vanille-extract
- 400 gram kersentaartvulling
- 50 gram graham crackers, verkruimeld
Instructions
- Klop de roomkaas, slagroom, poedersuiker en vanille-extract in een grote kom tot een glad en luchtig geheel.
- Spatel voorzichtig de kersentaartvulling erdoorheen.
- Verdeel de fluff over portieglazen of een schaal.
- Garneer met verkruimelde graham crackers.
- Serveer direct of koel tot gebruik.
Notes
- Voor een extra smaakdimensie, voeg een snufje amandelextract toe.
- Deze fluff is ook heerlijk met andere soorten fruitvulling.
- Bewaar restjes afgedekt in de koelkast.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dessert
- Method: Geen koken
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 350
- Sugar: 45g
- Sodium: 200mg
- Fat: 20g
- Saturated Fat: 12g
- Unsaturated Fat: 8g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 40g
- Fiber: 2g
- Protein: 5g
- Cholesterol: 60mg
Keywords: kersen, cheesecake, fluff, dessert, makkelijk, snel, geen bakken