Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Homemade Salsa Better Than Restaurant Style

Verse Salsa: 4 Basis Ingrediënten Beter


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 15 minuten
  • Yield: Ongeveer 2 kopjes 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Maak thuis verse salsa die beter is dan restaurantkwaliteit.


Ingredients

Scale
  • 4 rijpe tomaten, fijngehakt
  • 1/2 rode ui, fijngehakt
  • 1 jalapeño peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1/4 kopje verse koriander, gehakt
  • Sap van 1 limoen
  • 1/2 theelepel zout
  • 1/4 theelepel komijnpoeder

Instructions

  1. Combineer tomaten, rode ui, jalapeño en knoflook in een kom.
  2. Voeg koriander, limoensap, zout en komijn toe.
  3. Meng alles goed door elkaar.
  4. Proef en pas kruiden naar smaak aan.
  5. Serveer onmiddellijk of laat minstens 30 minuten trekken voor betere smaak.

Notes

  • Gebruik extra jalapeño voor meer pit.
  • Voeg een snufje suiker toe als de tomaten niet zoet genoeg zijn.
  • Laat de salsa een paar uur in de koelkast staan voor de beste smaak.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 0 minuten
  • Category: Dip en Smeersel
  • Method: Geen kookmethode
  • Cuisine: Mexicaans-geïnspireerd

Nutrition

  • Serving Size: 2 eetlepels
  • Calories: 15
  • Sugar: 2g
  • Sodium: 150mg
  • Fat: 0g
  • Saturated Fat: 0g
  • Unsaturated Fat: 0g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 4g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 1g
  • Cholesterol: 0mg

Keywords: zelfgemaakte salsa, restaurant stijl salsa, verse salsa, makkelijke salsa, dip, Mexicaans