Description
Een romige en smaakvolle dip met kruiden en knoflook.
Ingredients
Scale
- 250 ml zure room
- 100 ml mayonaise
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
- 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
- 1/2 theelepel uienpoeder
- 1/4 theelepel zout
- 1/4 theelepel zwarte peper
Instructions
- Meng in een kom de zure room en mayonaise.
- Voeg de fijngehakte knoflook, dille, peterselie, uienpoeder, zout en peper toe.
- Roer alles goed door elkaar tot een egale massa.
- Dek de kom af en zet de dip minimaal 30 minuten in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
- Serveer de dip koud.
Notes
- Je kunt verse kruiden vervangen door gedroogde kruiden. Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid.
- Voeg naar smaak extra knoflook of kruiden toe.
- De dip is ook lekker met een scheutje citroensap.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dip
- Method: Mengen
- Cuisine: Américan
Nutrition
- Serving Size: 2 eetlepels
- Calories: 70
- Sugar: 1g
- Sodium: 150mg
- Fat: 7g
- Saturated Fat: 4g
- Unsaturated Fat: 3g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 2g
- Fiber: 0g
- Protein: 1g
- Cholesterol: 20mg
Keywords: kruiden, knoflook, ranch, dip, saus, vegetarisch