Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Herb and Garlic Ranch Dip

Divinie Herb and Garlic Ranch Dip met 10 min


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 40 minuten
  • Yield: Ongeveer 350 ml 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een romige en smaakvolle dip met kruiden en knoflook.


Ingredients

Scale
  • 250 ml zure room
  • 100 ml mayonaise
  • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse dille, fijngehakt
  • 1 eetlepel verse peterselie, fijngehakt
  • 1/2 theelepel uienpoeder
  • 1/4 theelepel zout
  • 1/4 theelepel zwarte peper

Instructions

  1. Meng in een kom de zure room en mayonaise.
  2. Voeg de fijngehakte knoflook, dille, peterselie, uienpoeder, zout en peper toe.
  3. Roer alles goed door elkaar tot een egale massa.
  4. Dek de kom af en zet de dip minimaal 30 minuten in de koelkast om de smaken te laten intrekken.
  5. Serveer de dip koud.

Notes

  • Je kunt verse kruiden vervangen door gedroogde kruiden. Gebruik dan de helft van de aangegeven hoeveelheid.
  • Voeg naar smaak extra knoflook of kruiden toe.
  • De dip is ook lekker met een scheutje citroensap.
  • Prep Time: 10 minuten
  • Cook Time: 0 minuten
  • Category: Dip
  • Method: Mengen
  • Cuisine: Américan

Nutrition

  • Serving Size: 2 eetlepels
  • Calories: 70
  • Sugar: 1g
  • Sodium: 150mg
  • Fat: 7g
  • Saturated Fat: 4g
  • Unsaturated Fat: 3g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 2g
  • Fiber: 0g
  • Protein: 1g
  • Cholesterol: 20mg

Keywords: kruiden, knoflook, ranch, dip, saus, vegetarisch