Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Garlic Butter Bacon Alfredo Pizza Twists

Onweerstaanbare 8 Garlic Butter Bacon Alfredo Pizza Twists


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 30 minuten
  • Yield: 8 twists 1x
  • Diet: Geen

Description

Gedetailleerde instructies voor het maken van knoflookboter spek Alfredo pizza twists.


Ingredients

Scale
  • 1 (13,8 ounce) blik koekjesdeeg
  • 1/2 kopje geraspte mozzarella kaas
  • 4 plakjes spek, gekookt en verkruimeld
  • 2 eetlepels ongezouten boter
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1/4 theelepel gedroogde oregano
  • 1/4 theelepel vlokken rode peper
  • 1/4 kopje Alfredo saus
  • 2 eetlepels gehakte verse peterselie

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Rol het koekjesdeeg uit op een licht bebloemd oppervlak tot een rechthoek van ongeveer 20×25 cm.
  3. Snijd het deeg in 8 gelijke stroken.
  4. Bestrooi elke strook deeg met mozzarella kaas en verkruimeld spek.
  5. Draai elke strook deeg tot een spiraal.
  6. Plaats de twists op de voorbereide bakplaat.
  7. Bak 12-15 minuten, of tot ze goudbruin zijn.
  8. Smelt ondertussen de boter in een kleine pan op middelhoog vuur.
  9. Voeg de knoflook, oregano en rode peper vlokken toe en bak 1 minuut, tot geurig.
  10. Roer de Alfredo saus erdoor en verwarm.
  11. Haal de twists uit de oven en bestrijk ze met de knoflookboter-Alfredo saus.
  12. Bestrooi met verse peterselie en serveer warm.

Notes

  • Je kunt voorgekookt spek gebruiken om tijd te besparen.
  • Pas de hoeveelheid rode peper vlokken aan naar jouw smaak.
  • Serveer met extra Alfredo saus om te dippen.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 15 minuten
  • Category: Voorgerecht
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 twist
  • Calories: 250
  • Sugar: 3g
  • Sodium: 450mg
  • Fat: 18g
  • Saturated Fat: 8g
  • Unsaturated Fat: 8g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 15g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 8g
  • Cholesterol: 30mg

Keywords: Knoflookboter, spek, Alfredo, pizza, twists, voorgerecht