Description
Een heerlijke en gemakkelijke ovenschotel die geliefd is bij het hele gezin. Perfect voor een drukke weekavond.
Ingredients
Scale
- 500g gehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- 400g tomatenblokjes
- 200ml bouillon
- 100g pasta
- 100g geraspte kaas
- Olijfolie
- Zout en peper
Instructions
- Verhit olijfolie in een pan en bak het gehakt rul.
- Voeg de ui en knoflook toe en bak kort mee.
- Voeg de tomatenblokjes en bouillon toe. Breng op smaak met zout en peper.
- Laat de saus 10 minuten sudderen.
- Voeg de pasta toe en kook volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep het mengsel in een ovenschaal.
- Bestrooi met geraspte kaas.
- Bak in een voorverwarmde oven op 180°C voor 20 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
Notes
- Serveertip: Lekker met een frisse salade.
- Variatietip: Voeg extra groenten toe, zoals paprika of courgette.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 30 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Oven
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 550 kcal
- Sugar: 8g
- Sodium: 700mg
- Fat: 25g
- Saturated Fat: 10g
- Unsaturated Fat: 15g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 50g
- Fiber: 5g
- Protein: 30g
- Cholesterol: 90mg
Keywords: ovenschotel, familiegerecht, gehakt, pasta, snel, makkelijk