Description
Een eenvoudige en heerlijke citroentaart.
Ingredients
Scale
- 1 kant-en-klare taartbodem
- 1 blikje gecondenseerde melk
- 1/2 kopje citroensap
- 4 eidooiers
- 1 theelepel citroenschil
Instructions
- Verwarm de oven voor op 175°C.
- Meng de gecondenseerde melk, citroensap, eidooiers en citroenschil in een kom.
- Giet het mengsel in de taartbodem.
- Bak de taart 15-20 minuten, of tot de vulling stevig is.
- Laat de taart afkoelen voor het serveren.
Notes
- Serveer met slagroom of vers fruit.
- Bewaar restjes in de koelkast.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Dessert
- Method: Bakken
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 stuk
- Calories: 300 kcal
- Sugar: 40g
- Sodium: 100mg
- Fat: 15g
- Saturated Fat: 5g
- Unsaturated Fat: 10g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 45g
- Fiber: 1g
- Protein: 5g
- Cholesterol: 50mg
Keywords: citroentaart, makkelijk, dessert, zoet, bakken, citroen