Description
Zachte, luchtige mochi broodjes gevuld met een romige yoghurtschuim.
Ingredients
Scale
- 200g kleefrijstmeel
- 50g suiker
- 250ml water
- 100g Griekse yoghurt
- 50g poedersuiker
- 1 theelepel vanille-extract
- Maizena voor het bestuiven
Instructions
- Meng kleefrijstmeel en suiker in een kom.
- Voeg geleidelijk water toe en meng tot een glad beslag.
- Stoom het beslag 20 minuten tot het gaar is.
- Laat het beslag iets afkoelen.
- Meng Griekse yoghurt, poedersuiker en vanille-extract voor de vulling.
- Bestuif een werkoppervlak met maizena.
- Verdeel het mochi-deeg in porties.
- Druk elke portie plat en vul met de yoghurtschuim.
- Vorm tot broodjes.
Notes
- Zorg dat het mochi-deeg niet te plakkerig is.
- Serveer de mochi broodjes koud.
- Prep Time: 20 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Dessert
- Method: Stomen
- Cuisine: Japans
Nutrition
- Serving Size: 1 broodje
- Calories: 200 kcal
- Sugar: 20g
- Sodium: 10mg
- Fat: 3g
- Saturated Fat: 1g
- Unsaturated Fat: 2g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 40g
- Fiber: 1g
- Protein: 4g
- Cholesterol: 5mg
Keywords: mochi, broodjes, yoghurt, dessert, Japans, zoet