Description
Een eenvoudig en smaakvol Crock-Pot recept voor kip met pasta, geïnspireerd op Olive Garden.
Ingredients
Scale
- 500 gram kipfilet, in blokjes
- 1 pakje (ongeveer 450 gram) kip-alfredo saus
- 250 gram farfalle pasta
- 100 gram geraspte Parmezaanse kaas
- Verse peterselie, gehakt (voor garnering)
- Zout en peper naar smaak
Instructions
- Doe de kipblokjes in de Crock-Pot.
- Voeg de kip-alfredo saus toe aan de Crock-Pot.
- Roer alles goed door.
- Dek de Crock-Pot af en laat het 3-4 uur op ‘high’ of 6-8 uur op ‘low’ garen, totdat de kip gaar is.
- Kook ondertussen de farfalle pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
- Voeg de gekookte pasta toe aan de Crock-Pot met de kip en saus.
- Roer de Parmezaanse kaas erdoor.
- Serveer de pasta direct, gegarneerd met verse peterselie.
Notes
- Je kunt ook andere pastasoorten gebruiken.
- Voeg eventueel extra groenten toe, zoals broccoli of spinazie.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 4 uur
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Crock-Pot
- Cuisine: Italiaans-Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 650 kcal
- Sugar: 5 gram
- Sodium: 800 mg
- Fat: 30 gram
- Saturated Fat: 15 gram
- Unsaturated Fat: 15 gram
- Trans Fat: 0 gram
- Carbohydrates: 60 gram
- Fiber: 3 gram
- Protein: 35 gram
- Cholesterol: 120 mg
Keywords: Crock-Pot, Kip, Pasta, Alfredo, Olive Garden, Makkelijk, Snel