Description
Een heerlijke en makkelijke kruikpompcobbler, perfect voor de herfst.
Ingredients
Scale
- 1 pakje cake mix
- 1 blik pompoenpuree (ongeveer 425g)
- 1 ei
- 1/4 kopje melk
- 1 theelepel kaneel
- 1/2 theelepel nootmuskaat
- 1/4 theelepel kruidnagel
- 1/2 kopje bruine suiker
- 1/2 kopje boter, gesmolten
Instructions
- Doe de cake mix, pompoenpuree, ei en melk in een kom. Meng goed.
- Voeg kaneel, nootmuskaat en kruidnagel toe. Meng opnieuw.
- Spreid het mengsel gelijkmatig uit in een licht ingevette slowcooker.
- Meng de bruine suiker en gesmolten boter in een aparte kom.
- Strooi het suiker-botermengsel over het pompoenmengsel in de slowcooker.
- Dek de slowcooker af en kook op laag vuur gedurende 2-3 uur, of tot de bovenkant goudbruin is en een tandenstoker er schoon uitkomt.
Notes
- Serveer warm met vanille-ijs of slagroom.
- Pas de kruiden aan naar smaak.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 2-3 uur
- Category: Dessert
- Method: Slowcooker
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 350 kcal
- Sugar: 30g
- Sodium: 200mg
- Fat: 15g
- Saturated Fat: 9g
- Unsaturated Fat: 6g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 50g
- Fiber: 2g
- Protein: 4g
- Cholesterol: 40mg
Keywords: kruikpompcobbler, pompoendessert, slowcooker dessert, herfstdessert, makkelijk dessert