Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Cream Cheese Pie

Heerlijke Cream Cheese Pie: Eindelijk een Succes


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 50 minuten
  • Yield: 8 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een simpele en heerlijke taart met een romige vulling.


Ingredients

Scale
  • 200 gram cream cheese
  • 100 gram suiker
  • 2 eieren
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 1 kant-en-klare taartbodem

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden Celsius.
  2. Meng de cream cheese en suiker glad in een kom.
  3. Voeg de eieren één voor één toe en mix na elke toevoeging goed.
  4. Roer het vanille-extract erdoor.
  5. Giet het mengsel in de taartbodem.
  6. Bak de taart 30-35 minuten, of tot de vulling gestold is.
  7. Laat de taart volledig afkoelen voordat je hem serveert.

Notes

  • Serveer met vers fruit of slagroom.
  • Je kunt ook een scheutje citroensap toevoegen voor een frissere smaak.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 35 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 portie
  • Calories: 250 kcal
  • Sugar: 20 gram
  • Sodium: 150 mg
  • Fat: 15 gram
  • Saturated Fat: 9 gram
  • Unsaturated Fat: 6 gram
  • Trans Fat: 0 gram
  • Carbohydrates: 25 gram
  • Fiber: 1 gram
  • Protein: 5 gram
  • Cholesterol: 70 mg

Keywords: cream cheese pie, cheesecake, romige taart, simpel dessert, bakken