Description
Maak heerlijke Cilantro Lime Steak en Garlic Rice Bowls met dit eenvoudige recept.
Ingredients
Scale
- 500 gram biefstuk
- 1 limoen, sap en rasp
- 2 eetlepels olijfolie
- 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- Zout en peper naar smaak
- 2 koppen gekookte rijst
- Verse koriander, gehakt
Instructions
- Marineer de biefstuk in limoensap, limoenrasp, olijfolie, knoflook, zout en peper voor minimaal 30 minuten.
- Grill of bak de biefstuk tot de gewenste gaarheid. Laat even rusten en snijd in plakjes.
- Serveer de plakjes biefstuk over de gekookte rijst.
- Garneer met verse koriander.
Notes
- Voor extra smaak, voeg een snufje chilivlokken toe aan de marinade.
- Serveer met avocado of salsa voor een complete maaltijd.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 10 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Grillen of bakken
- Cuisine: Mexicaans-geïnspireerd
Nutrition
- Serving Size: 1 kom
- Calories: 450 kcal
- Sugar: 3 g
- Sodium: 300 mg
- Fat: 20 g
- Saturated Fat: 6 g
- Unsaturated Fat: 14 g
- Trans Fat: 0 g
- Carbohydrates: 40 g
- Fiber: 2 g
- Protein: 30 g
- Cholesterol: 80 mg
Keywords: Cilantro lime steak, knoflookrijst, rijstkommen, biefstuk, mexicaans, snel, makkelijk