Description
Een heerlijke chocolade havermoutkoek met turrón, perfect voor elk moment van de dag.
Ingredients
Scale
- 200g havermout
- 100g gesmolten boter
- 50g suiker
- 1 ei
- 50g cacaopoeder
- 100g verkruimelde turrón
- 50g chocoladedruppels
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Meng de havermout, gesmolten boter, suiker en ei in een kom.
- Voeg het cacaopoeder toe en meng goed.
- Roer de verkruimelde turrón en chocoladedruppels erdoor.
- Vorm met je handen kleine koekjes.
- Leg de koekjes op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Bak 12-15 minuten, of tot de randen goudbruin zijn.
- Laat de koekjes volledig afkoelen.
Notes
- Bewaar de koekjes in een luchtdichte trommel.
- Je kunt ook andere noten toevoegen aan het deeg.
- Prep Time: 15 minuten
- Cook Time: 15 minuten
- Category: Koekjes
- Method: Bakken
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 koekje
- Calories: 180 kcal
- Sugar: 15g
- Sodium: 30mg
- Fat: 10g
- Saturated Fat: 6g
- Unsaturated Fat: 4g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 20g
- Fiber: 3g
- Protein: 4g
- Cholesterol: 20mg
Keywords: chocolade, havermout, koekjes, turrón, dessert, bakken