Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chocolate Cherry Cheesecake Bars

Waanzinnige Chocolate Cherry Cheesecake Bars 1


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 45 minuten plus afkoeltijd
  • Yield: 12 repen 1x
  • Diet: Vegetarisch

Description

Heerlijke repen met chocolade, kersen en cheesecake.


Ingredients

Scale
  • 150 g chocoladekoekjes, verkruimeld
  • 75 g gesmolten boter
  • 200 g roomkaas, op kamertemperatuur
  • 50 g suiker
  • 1 ei
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 200 g kersen, ontpit en gehalveerd
  • 50 g pure chocolade, gehakt

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  2. Meng de koekjeskruimels met de gesmolten boter en druk dit mengsel stevig op de bodem van een beklede bakvorm.
  3. Klop in een kom de roomkaas met de suiker luchtig. Voeg het ei en vanille-extract toe en meng goed.
  4. Schep de kersen door het roomkaasmengsel.
  5. Giet het mengsel over de koekjesbodem.
  6. Bestrooi met de gehakte chocolade.
  7. Bak 25-30 minuten, of tot de cheesecake stevig is.
  8. Laat volledig afkoelen in de vorm voordat je hem in repen snijdt.

Notes

  • Gebruik verse of ingevroren kersen.
  • Varieer met andere soorten fruit.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 30 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 reep
  • Calories: 250
  • Sugar: 18g
  • Sodium: 120mg
  • Fat: 16g
  • Saturated Fat: 9g
  • Unsaturated Fat: 6g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 24g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 4g
  • Cholesterol: 50mg

Keywords: Chocolade, Kersen, Cheesecake, Repen, Bakken, Dessert