Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Chicken Bacon Ranch Stuffed Bread

Chicken Bacon Ranch Stuffed Bread: Een 20 min hit


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 50 minuten
  • Yield: 6-8 porties 1x
  • Diet: Geen

Description

Heerlijk gevuld brood met kip, spek en ranch dressing.


Ingredients

Scale
  • 1 rond brood (bv. zuurdesem)
  • 23 kipfilets, gekookt en versnipperd
  • 100 g spek, gebakken en verkruimeld
  • 200 g geraspte cheddar kaas
  • 100 g geraspte mozzarella kaas
  • 120 ml ranch dressing
  • 2 el fijngehakte verse bieslook
  • 2 el gesmolten boter

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.
  2. Snijd het brood in ruitjes, maar niet helemaal door de bodem.
  3. Meng in een kom de kip, spek, beide kazen, ranch dressing en bieslook.
  4. Vul de sneden in het brood met het kipmengsel.
  5. Bestrijk het brood met de gesmolten boter.
  6. Wikkel het brood losjes in aluminiumfolie en bak 20 minuten.
  7. Verwijder de folie en bak nog 10-15 minuten, of tot de kaas gesmolten en goudbruin is.
  8. Serveer warm.

Notes

  • Gebruik een brood dat stevig genoeg is om de vulling te houden.
  • Je kunt ook andere kazen gebruiken, zoals Monterey Jack of Provolone.
  • Voeg eventueel wat gehakte jalapeños toe voor wat pit.
  • Prep Time: 15 minuten
  • Cook Time: 35 minuten
  • Category: Hoofdgerecht
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1/8 brood
  • Calories: 450
  • Sugar: 3g
  • Sodium: 800mg
  • Fat: 28g
  • Saturated Fat: 12g
  • Unsaturated Fat: 10g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 25g
  • Fiber: 2g
  • Protein: 25g
  • Cholesterol: 90mg

Keywords: kip, spek, ranch, gevuld brood, kaas, bakken