Description
Een eenvoudig en snel pastagerecht met kaas en Rotel tomaten.
Ingredients
Scale
- 250g pasta
- 400g Rotel tomaten
- 250g gehakt
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- 200g geraspte kaas
- Zout
- Peper
- Olijfolie
Instructions
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak het gehakt rul in een pan met wat olijfolie.
- Voeg de gesnipperde ui en knoflook toe en bak mee tot de ui glazig is.
- Voeg de Rotel tomaten toe en breng op smaak met zout en peper.
- Laat het geheel 5 minuten sudderen.
- Voeg de gekookte pasta toe aan de pan met het gehaktmengsel.
- Roer de geraspte kaas erdoor tot deze gesmolten is.
- Serveer direct.
Notes
- Je kunt ook andere groenten toevoegen, zoals paprika of maïs.
- Varieer met de soorten kaas voor een andere smaak.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 20 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Koekenpan
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 550 kcal
- Sugar: 5g
- Sodium: 800mg
- Fat: 30g
- Saturated Fat: 15g
- Unsaturated Fat: 15g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 45g
- Fiber: 4g
- Protein: 25g
- Cholesterol: 70mg
Keywords: Cheesy Rotel Pasta Skillet, pasta, kaas, Rotel, gehakt, snelle maaltijd