Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Close-up van een stuk cheesecake bars trio met lagen aardbei, oreo en framboos, gegarneerd met verse aardbeien.

Cheesecake Repen Trio: Aardbei, Oreo en Framboos


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 4 uur 5 min
  • Yield: 12 repen
  • Diet: Vegetarian

Description

Drie heerlijke cheesecake repen met de smaken aardbei, Oreo en framboos.


Ingredients

  • Voor de basis: 200g verkruimelde koekjes, 100g gesmolten boter
  • Voor de aardbeien cheesecake: 400g roomkaas, 100g suiker, 2 eieren, 100g aardbeienpuree
  • Voor de Oreo cheesecake: 400g roomkaas, 100g suiker, 2 eieren, 100g verkruimelde Oreo koekjes
  • Voor de frambozen cheesecake: 400g roomkaas, 100g suiker, 2 eieren, 100g frambozenpuree

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Bekleed een bakvorm met bakpapier.
  2. Meng de verkruimelde koekjes met de gesmolten boter en druk dit stevig aan op de bodem van de bakvorm.
  3. Maak drie aparte mengsels voor de vullingen. Klop de roomkaas met de suiker romig. Voeg de eieren één voor één toe en klop goed na elke toevoeging.
  4. Verdeel de vulling in drie gelijke delen. Meng de aardbeienpuree door het eerste deel, de verkruimelde Oreo koekjes door het tweede deel en de frambozenpuree door het derde deel.
  5. Schep de drie vullingen naast elkaar op de koekjesbodem. Gebruik een mes om de kleuren lichtjes te mengen voor een marmer effect.
  6. Bak de cheesecake repen gedurende 30-35 minuten, of totdat de randen stevig zijn en het midden nog een beetje wiebelig is.
  7. Laat de cheesecake volledig afkoelen in de vorm op een rooster.
  8. Zet de cheesecake repen minimaal 4 uur in de koelkast om op te stijven.
  9. Snijd in repen en serveer.

Notes

  • Gebruik verse of diepvries aardbeien en frambozen voor de beste smaak.
  • Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn voor een gladde vulling.
  • Je kunt ook andere koekjes gebruiken voor de bodem, zoals digestive koekjes of bastogne koekjes.
  • Prep Time: 30 min
  • Cook Time: 35 min
  • Category: Dessert
  • Method: Baking
  • Cuisine: Internationaal

Nutrition

  • Serving Size: 1 reep
  • Calories: 350
  • Sugar: 25g
  • Sodium: 150mg
  • Fat: 20g
  • Saturated Fat: 12g
  • Unsaturated Fat: 8g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 35g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 5g
  • Cholesterol: 70mg

Keywords: cheesecake, repen, aardbei, oreo, framboos, dessert, bakken, recept