Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Blender Cake

Blender Cake: 10 Minuten Perfect Beslag


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 45 minuten
  • Yield: 1 cake 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een eenvoudig recept voor cake gemaakt in de blender.


Ingredients

Scale
  • 200g bloem
  • 100g suiker
  • 2 eieren
  • 100ml melk
  • 100ml plantaardige olie
  • 1 theelepel bakpoeder
  • Snufje zout

Instructions

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Vet een cakevorm in.
  2. Doe de eieren, suiker, melk en olie in de blender. Mix tot een glad geheel.
  3. Voeg de bloem, bakpoeder en zout toe aan de blender. Mix kort tot alles net gemengd is.
  4. Giet het beslag in de voorbereide cakevorm.
  5. Bak 30-35 minuten, of tot een prikker er schoon uitkomt.
  6. Laat de cake afkoelen in de vorm voordat je hem eruit haalt.

Notes

  • Je kunt fruit of chocolade toevoegen aan het beslag.
  • Controleer de gaarheid met een satéprikker.
  • Prep Time: 10 minuten
  • Cook Time: 35 minuten
  • Category: Gebak
  • Method: Bakken
  • Cuisine: Europees

Nutrition

  • Serving Size: 1 plakje
  • Calories: 250 kcal
  • Sugar: 20g
  • Sodium: 100mg
  • Fat: 15g
  • Saturated Fat: 4g
  • Unsaturated Fat: 11g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 30g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 4g
  • Cholesterol: 50mg

Keywords: blender cake, cake recept, snel gebak, makkelijke cake