Description
Een heerlijke gegrilde kaas sandwich gevuld met BBQ-saus, spek en kaas.
Ingredients
Scale
- 4 sneetjes brood
- 4 plakjes spek, gebakken
- 1/2 kopje BBQ-saus
- 1 kopje geraspte kaas (cheddar of Monterey Jack)
- 2 eetlepels boter, ongezouten
Instructions
- Verwarm een grillpan of koekenpan op middelhoog vuur.
- Besmeer één kant van elke sneetje brood met boter.
- Leg twee sneetjes brood met de boterkant naar beneden in de pan.
- Verdeel de geraspte kaas over de twee sneetjes brood in de pan.
- Verdeel de BBQ-saus over de kaas.
- Leg de gebakken spekplakjes bovenop de BBQ-saus.
- Dek af met de overige twee sneetjes brood, met de boterkant naar boven.
- Grill de sandwiches gedurende 3-5 minuten per kant, of totdat het brood goudbruin is en de kaas gesmolten is.
- Snijd de sandwiches doormidden en serveer direct.
Notes
- Gebruik uw favoriete BBQ-saus.
- Voeg eventueel uienringen of jalapeños toe voor extra smaak.
- Prep Time: 10 min
- Cook Time: 10 min
- Category: Lunch
- Method: Grillen
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 sandwich
- Calories: 650
- Sugar: 15g
- Sodium: 1200mg
- Fat: 40g
- Saturated Fat: 20g
- Unsaturated Fat: 20g
- Trans Fat: 1g
- Carbohydrates: 45g
- Fiber: 3g
- Protein: 25g
- Cholesterol: 100mg
Keywords: BBQ, spek, gegrilde kaas, sandwich, comfort food