Description
Een heerlijk recept voor appel kaneel delights.
Ingredients
Scale
- 2 appels, geschild en in blokjes
- 1 theelepel kaneel
- 1/4 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels suiker
- 1 eetlepel bloem
- 1 eetlepel boter
- 1 pakje bladerdeeg
Instructions
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
- Meng de appels met kaneel, nootmuskaat, suiker en bloem.
- Verdeel het bladerdeeg over een bakplaat.
- Schep het appelmengsel op het bladerdeeg.
- Vouw het bladerdeeg dubbel.
- Bestrijk met gesmolten boter.
- Bak 20 minuten in de oven.
Notes
- Serveer warm met een bolletje vanille-ijs.
- Voeg een handje rozijnen toe voor extra smaak.
- Prep Time: 15 min
- Cook Time: 20 min
- Category: Dessert
- Method: Bakken
- Cuisine: Europees
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 250
- Sugar: 15g
- Sodium: 100mg
- Fat: 12g
- Saturated Fat: 6g
- Unsaturated Fat: 6g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 30g
- Fiber: 3g
- Protein: 2g
- Cholesterol: 20mg
Keywords: appel, kaneel, delights, dessert, gebak, zoet