Description
Snelle en gemakkelijke macaronischotel met spek en hotdog, bereid in de airfryer.
Ingredients
Scale
- 250g macaroni
- 500ml water
- 100g spek, in stukjes
- 2 hotdogs, in plakjes
- 100g geraspte kaas
- 50ml melk
- Zout en peper naar smaak
Instructions
- Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
- Bak het spek in de airfryer knapperig. Verwijder het spek en laat het uitlekken op keukenpapier.
- Doe de gekookte macaroni, plakjes hotdog, geraspte kaas en melk in een kom. Meng goed.
- Verdeel het mengsel in porties.
- Plaats de porties in de airfryer en bak 5-7 minuten op 180°C, of tot de kaas gesmolten is en de bovenkant goudbruin is.
- Bestrooi met het gebakken spek.
Notes
- Zorg ervoor dat de macaroni niet te gaar is voordat je deze in de airfryer doet.
- Je kunt ook andere soorten kaas gebruiken.
- Voeg eventueel kruiden toe naar smaak.
- Prep Time: 10 minuten
- Cook Time: 15 minuten
- Category: Hoofdgerecht
- Method: Airfryer
- Cuisine: Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 portie
- Calories: 550 kcal
- Sugar: 5g
- Sodium: 800mg
- Fat: 25g
- Saturated Fat: 10g
- Unsaturated Fat: 15g
- Trans Fat: 0g
- Carbohydrates: 50g
- Fiber: 3g
- Protein: 20g
- Cholesterol: 80mg
Keywords: Airfryer, spek, macaronischotel, hotdog, snel, makkelijk