Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
Strawberry Yogurt Gelatin

Snelle Strawberry Yogurt Gelatin: 4 uur opstijven


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 4 uur en 15 minuten
  • Yield: 4 porties 1x
  • Diet: Vegetarian

Description

Een eenvoudig recept voor aardbeienyogurtgelatine, perfect als dessert of snack.


Ingredients

Scale
  • 2 zakjes aardbeiengelatinepoeder
  • 2 kopjes kokend water
  • 1 kopje koud water
  • 1 kopje vanilleyoghurt

Instructions

  1. Los de gelatine op in het kokende water.
  2. Voeg het koude water toe en roer goed.
  3. Laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  4. Klop de yoghurt erdoor tot het glad is.
  5. Giet in porties en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

Notes

  • Gebruik volle yoghurt voor een romiger resultaat.
  • Voeg verse aardbeien toe voor extra smaak en textuur.
  • Prep Time: 10 minuten
  • Cook Time: 5 minuten
  • Category: Dessert
  • Method: Mixen en Afkoelen
  • Cuisine: Europees

Nutrition

  • Serving Size: 1 portie
  • Calories: 150 kcal
  • Sugar: 25g
  • Sodium: 50mg
  • Fat: 3g
  • Saturated Fat: 1.5g
  • Unsaturated Fat: 1.5g
  • Trans Fat: 0g
  • Carbohydrates: 30g
  • Fiber: 1g
  • Protein: 5g
  • Cholesterol: 10mg

Keywords: aardbeien, yogurt, gelatine, dessert, makkelijk, snel