Description
Leer vier voortreffelijke vullingen voor pionono.
Ingredients
Scale
- 200 g dulce de leche
- 100 g geraspte kokos
- 50 g gehakte noten
- 200 g roomkaas
- 50 g suikerpoeder
- 1 theelepel vanille-extract
- 200 g aardbeien, gesneden
- 50 g chocoladeschilfers
- 100 g ham, in blokjes
- 100 g kaas, geraspt
- 50 g mayonaise
- 2 eetlepels gehakte peterselie
- 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
- 50 g gehakte selderij
- 30 g gehakte ui
- 3 eetlepels mayonaise
- 2 theelepels mosterd
- Zout en peper naar smaak
Instructions
- Meng voor de dulce de leche en kokosvulling dulce de leche met geraspte kokos en gehakte noten.
- Meng voor de roomkaas en aardbeienvulling roomkaas met suikerpoeder en vanille-extract. Vouw de gesneden aardbeien en chocoladeschilfers erdoorheen.
- Meng voor de ham en kaasvulling ham, geraspte kaas, mayonaise en gehakte peterselie.
- Meng voor de tonijnvulling uitgelekte tonijn met gehakte selderij, gehakte ui, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
- Spreid elke vulling gelijkmatig uit over een pionono-vel.
- Rol de pionono strak op.
- Koel de pionono voor het serveren.
- Snijd de pionono in plakjes en serveer.
Notes
- Gebruik versgemaakte pionono-vellen voor de beste resultaten.
- Experimenteer met andere soorten noten of fruit.
- Varieer de kruiden in de hartige vullingen.
- Serveer gekoeld voor een frisse smaak.
- Prep Time: 30 minuten
- Cook Time: 0 minuten
- Category: Dessert, Hartig
- Method: Geen koken
- Cuisine: Latijns-Amerikaans
Nutrition
- Serving Size: 1 plak
- Calories: Onbekend
- Sugar: Onbekend
- Sodium: Onbekend
- Fat: Onbekend
- Saturated Fat: Onbekend
- Unsaturated Fat: Onbekend
- Trans Fat: Onbekend
- Carbohydrates: Onbekend
- Fiber: Onbekend
- Protein: Onbekend
- Cholesterol: Onbekend
Keywords: pionono, vullingen, dulce de leche, roomkaas, aardbeien, ham, kaas, tonijn, recepten