Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon
I Teach You 4 Exquisite Filling Recipes for Pionono

4 Verrukkelijke Pionono Vullingen Nu voor Jou!


  • Author: smaakvolle.nl
  • Total Time: 30 minuten
  • Yield: 4 vullingen 1x
  • Diet: Vegetarisch

Description

Leer vier voortreffelijke vullingen voor pionono.


Ingredients

Scale
  • 200 g dulce de leche
  • 100 g geraspte kokos
  • 50 g gehakte noten
  • 200 g roomkaas
  • 50 g suikerpoeder
  • 1 theelepel vanille-extract
  • 200 g aardbeien, gesneden
  • 50 g chocoladeschilfers
  • 100 g ham, in blokjes
  • 100 g kaas, geraspt
  • 50 g mayonaise
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 200 g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 50 g gehakte selderij
  • 30 g gehakte ui
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels mosterd
  • Zout en peper naar smaak

Instructions

  1. Meng voor de dulce de leche en kokosvulling dulce de leche met geraspte kokos en gehakte noten.
  2. Meng voor de roomkaas en aardbeienvulling roomkaas met suikerpoeder en vanille-extract. Vouw de gesneden aardbeien en chocoladeschilfers erdoorheen.
  3. Meng voor de ham en kaasvulling ham, geraspte kaas, mayonaise en gehakte peterselie.
  4. Meng voor de tonijnvulling uitgelekte tonijn met gehakte selderij, gehakte ui, mayonaise en mosterd. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Spreid elke vulling gelijkmatig uit over een pionono-vel.
  6. Rol de pionono strak op.
  7. Koel de pionono voor het serveren.
  8. Snijd de pionono in plakjes en serveer.

Notes

  • Gebruik versgemaakte pionono-vellen voor de beste resultaten.
  • Experimenteer met andere soorten noten of fruit.
  • Varieer de kruiden in de hartige vullingen.
  • Serveer gekoeld voor een frisse smaak.
  • Prep Time: 30 minuten
  • Cook Time: 0 minuten
  • Category: Dessert, Hartig
  • Method: Geen koken
  • Cuisine: Latijns-Amerikaans

Nutrition

  • Serving Size: 1 plak
  • Calories: Onbekend
  • Sugar: Onbekend
  • Sodium: Onbekend
  • Fat: Onbekend
  • Saturated Fat: Onbekend
  • Unsaturated Fat: Onbekend
  • Trans Fat: Onbekend
  • Carbohydrates: Onbekend
  • Fiber: Onbekend
  • Protein: Onbekend
  • Cholesterol: Onbekend

Keywords: pionono, vullingen, dulce de leche, roomkaas, aardbeien, ham, kaas, tonijn, recepten